MagyarEnglishDeutschFrench (Fr)Română (România)Polish (Poland)Slovenčina (Slovenská republika)
Címlap Pódium Színpad - 2012 tavasz Jövőre veled ugyanitt - romantikus vígjáték
Jövőre veled ugyanitt - romantikus vígjáték Nyomtatás E-mail

Cím: Jövőre veled ugyanitt

romantikus vígjáték Bánfalvy Ági és Harmath Imre előadásában

Írta: Bernard Slade

Rendezte: Horváth Csaba

A darabban a Bánfaly Ági által alakított Doris egy boldog házasságban élő kaliforniai asszony, a Harmath Imre által játszott George pedig nős könyvelő New Jersey-ből. A férfi és a nő véletlenül összefut egy kaliforniai tengerparti fogadóban, s másnap arra ébrednek, hogy egymás karjaiban töltötték az éjszakát. Különös szerelmi kapcsolat szövődik kettejük között, melynek lényege, hogy évente egyszer ugyanabban az időpontban, ugyanott egy kellemes hétvégét töltenek együtt.
Bár csupán két szereplője van a színdarabnak, beszélgetéseik során megismerjük Doris férjét, George feleségét, s a gyerekeket. Értesülünk a mindennapi problémákról, sőt jelen vagyunk Doris ötödik gyermekének megszületésénél, na persze a szerető, George is.

Jövőre veled ugyanitt - romantikus vígjáték

Jólesik nevetni, elszomorodni, kicsit elgondolkodni, sajnálni saját esendőségünket, majd ismét elmosolyodni a helyzet szülte komikumon.
Furcsamód ível a darab egyre feljebb és feljebb, hogy az utolsó színben végre kiteljesedjen, s nyilvánvalóvá váljék a nézőnek, s Dorisnak és George-nak is, hogy szerelmük túlélte a hosszú-nehéz éveket, s jóval több volt, mint egy könnyű kis kapcsolat, szex, hetyegés. Tartalmas, s kölcsönös bizalomra, őszinteségre épülő szerelem ez.
Szerelem, s csupa nagy betűvel kellene írni, mert nem is hisszük, milyen fontos ez az életünkben, amikor minden csak a pénzről, üzletről, időről szól.
Horváth Csaba rendező arról is tájékoztatott, hogy olyan körülményeket, díszleteket, ruhákat terveztek, amellyel az ország bármely színpadán fel tudnak lépni, s olyan értéket kívánnak produkciójukkal létrehozni és megmutatni, amelytől a közönség úgy érzi, érdemes volt megnéznie a darabot.
S hogy mi a titka a sikernek?
A rendező szerint "a kétszereplős darabok kulcsa az, hogy a nézők elhiggyék, ez a két ember a való életben is együtt lehet, kedves figurák legyenek, akikkel azonosulni lehet, hiteles párokat alkossanak."
A Jövőre Veled Ugyanitt különös szerelmi-szeretői kapcsolat, 5 évenkénti összebújás, aztán vissza a családhoz... Sírás, nevetés. Ha tehetik, mindenképpen nézzék meg a február 24-én bemutatásra kerülő romantikus vígjátékot.

Jegyek 2500 Ft-os áron válthatók, megrendelhetők:

  • A Hotel Barbizon recepcióján (Nyíregyháza-Sóstófürdő, Szódaház u. 14. Tel.: 42 / 475 - 731)
  • Február 1-jétől a MAZÁK Szalonban (Nyíregyháza, Vasvári Pál u. 12. - munkanapokon 15 és 17:30 óra között - Tel.: 70 / 9484 - 761)
  • Németh Judit művészeti titkárnál (Tel.: 70 / 9484 - 761)

Előrendelést is felveszünk a nagy érdeklődésre tekintettel!


Jövőre veled ugyanitt - romantikus vígjáték

Jövőre veled ugyanitt - romantikus vígjáték

Jövőre veled ugyanitt - romantikus vígjáték

Jövőre veled ugyanitt - romantikus vígjáték

 

Jövőre veled ugyanitt - romantikus vígjáték

 

Új Széchenyi Terv

Magyarország Megújul

SZÉP Kártya elfogadóhely

SZÉP kártya elfogadóhely

K&H és OTP SZÉP kártyával is fizethet!

Partnereink

Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. Sóstó ZOO - Nyíregyházi Állatpark Nyilas Fogadó Sóstói Múzeumfalu Nyírségi Turistavarázs - TDM Nyíregyháza

Online Szobafoglalás

Foglaljon szobát egyszerűen, gyorsan, biztonságosan!

Foglaljon Online!


Online Szobafoglalás

Copyright © 2017. Hotel Barbizon **. Designed by Shape5.com
+36-42-475-731