MagyarEnglishDeutschFrench (Fr)Română (România)Polish (Poland)Slovenčina (Slovenská republika)
Fodrásznő Nyomtatás E-mail

2011. július 15. (péntek)

Esőnap: 2011. július 16. (szombat)

Írta: Szergej Medvegyev
Rendező és látványtervező: Viktor Rizsakov
Előadja: a Csokonai Színház

A Fodrásznő nem mindennapi előadás: egyszerre mai és örökérvényű. A boldogság után vágyódó nő sorsában az emberi vágyak és a rideg valóság között feszülő ellentmondást szinte költői látomássá emeli. Az egyedülálló nő társkeresési próbálkozásai mögött itt is mindennek a mozgatórugója a szerelem és a boldogság keresése, de nyoma sincs a hasonló nőalakokra jellemző keserűségnek vagy önsajnálatnak. Medvegyev a szerelem utáni intenzív és őszinte vágyat töretlen optimizmussal és lelkesedéssel szövi át, mely az Irinát alakító Szűcs Nellinek köszönhetően átsugárzik a körülötte lévő férfiakra és a közönségre is. A felszabadult, euforikus hangulatra helyezi a hangsúlyt a rendező-díszlettervező Rizsakov is, aki a leleményesen kihasznált díszletfal köré fergeteges és önfeledt játékot álmodott.   Gondoskodott arról is, hogy óramű pontossággal adagolja a fordulatokat.

A kortárs orosz drámaíró, Szergej Medvegyev darabját - Szűcs Nelli, Trill Zsolt, Tóth László és Kristán Attila szereplésével - Viktor Rizsakov, a kortárs orosz színházi élet emblematikus figurája, a moszkvai Művész Színház európai hírű színház-pedagógusa rendezte. A 2009. évi magyarországi ősbemutató után 2010-ben elnyerte a POSZT legjobb előadásának díját, a címszereplő, SZŰCS NELLI pedig a legjobb női alakítás díját kapta.

Fodrásznő - Csokonai Színház

Szereplők:

Szűcs Nelli
Trill Zsolt
Tóth László
Kristán Attila

Fordító és dramaturg: Kozma AndrásFodrásznő - Csokonai Színház

Fodrásznő - Csokonai Színház

Fodrásznő - Csokonai Színház

Fodrásznő - Csokonai Színház

Fodrásznő - Csokonai Színház

Fodrásznő - Csokonai Színház

 

Új Széchenyi Terv

Magyarország Megújul

SZÉP Kártya elfogadóhely

SZÉP kártya elfogadóhely

K&H és OTP SZÉP kártyával is fizethet!

Partnereink

Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. Sóstó ZOO - Nyíregyházi Állatpark Nyilas Fogadó Sóstói Múzeumfalu Nyírségi Turistavarázs - TDM Nyíregyháza

Online Szobafoglalás

Foglaljon szobát egyszerűen, gyorsan, biztonságosan!

Foglaljon Online!


Online Szobafoglalás

Copyright © 2017. Hotel Barbizon **. Designed by Shape5.com
+36-42-475-731