MagyarEnglishDeutschFrench (Fr)Română (România)Polish (Poland)Slovenčina (Slovenská republika)
Címlap Szabadtéri Színpad - 2011
Barbizon Szabadtéri Színház - Műsorterv - 2011 Nyomtatás E-mail

2011. július 1. (péntek) Abba Feeling Band koncert
2011. július 15. (péntek) Fodrásznő Csokonai Színház
2011. július 29. (péntek) Karrier-komédia Száguldó Orfeum
2011. augusztus 12. (péntek) Mindent a kertbe Éless-Szín
2011. augusztus 26. (péntek) Pletykák Kassai Thália Színház

 
Jegyinformáció Nyomtatás E-mail

Az előadásokra jegyek kaphatóak:

  • A Hotel Barbizon recepcióján (Nyíregyháza-Sóstófürdő, Szódaház u. 14. Tel.: 42 / 475 - 731)
  • A Tourinform Irodában (Nyíregyháza, Országzászló tér 6. Tel.: 42 / 504 - 647)
  • Németh Judit művészeti titkárnál (Tel.: 70 / 9484 - 761)

Jegyárak:

  • Erkély: 2.500Ft
  • Földszint: 3.000 Ft
  • Öt előadásra szóló bérlet: 12.000 Ft
 
Abba Feeling Band Koncert Nyomtatás E-mail

2011. július 1. (péntek)

Esőnap: 2011. július 2. (szombat)

Az ABBA Feeling emlékzenekar 2007-ben alakult Dobos Kata (Frida) vezetésével, egy másik formáció utódjaként. Horváth Edina (Agnetha) 2008. elején csatlakozott az Abba Feelinghez, mivel elődje külföldre költözött. A csapat azért jött létre, hogy az ABBÁt kedvelők teljesen élőben is hallgathassák kedvenceik dalait, ha már az eredeti nagy négyes sosem járt kis hazánkban. A zene szeretete, és az ABBA iránti rajongásunk egyaránt motiválja a csapatot, véleményünk szerint nem is lehet ezt másképp csinálni! Jelenleg 9 tagú a zenekar, nagy hangsúlyt fektetünk a tökéletes hangzás elérésére, mind a hangszerek, mind a vokálok tekintetében. Szerepeltünk már az M1 Napkeltében, a TV2 Magellánban, kereskedelmi csatornákon, nagy büszkeségünk 2007 őszén az Rtl Klub - Fábry Showban való fellépésünk.

Abba Feeling Band

Bővebben...
 
Fodrásznő Nyomtatás E-mail

2011. július 15. (péntek)

Esőnap: 2011. július 16. (szombat)

Írta: Szergej Medvegyev
Rendező és látványtervező: Viktor Rizsakov
Előadja: a Csokonai Színház

A Fodrásznő nem mindennapi előadás: egyszerre mai és örökérvényű. A boldogság után vágyódó nő sorsában az emberi vágyak és a rideg valóság között feszülő ellentmondást szinte költői látomássá emeli. Az egyedülálló nő társkeresési próbálkozásai mögött itt is mindennek a mozgatórugója a szerelem és a boldogság keresése, de nyoma sincs a hasonló nőalakokra jellemző keserűségnek vagy önsajnálatnak. Medvegyev a szerelem utáni intenzív és őszinte vágyat töretlen optimizmussal és lelkesedéssel szövi át, mely az Irinát alakító Szűcs Nellinek köszönhetően átsugárzik a körülötte lévő férfiakra és a közönségre is. A felszabadult, euforikus hangulatra helyezi a hangsúlyt a rendező-díszlettervező Rizsakov is, aki a leleményesen kihasznált díszletfal köré fergeteges és önfeledt játékot álmodott.   Gondoskodott arról is, hogy óramű pontossággal adagolja a fordulatokat.

A kortárs orosz drámaíró, Szergej Medvegyev darabját - Szűcs Nelli, Trill Zsolt, Tóth László és Kristán Attila szereplésével - Viktor Rizsakov, a kortárs orosz színházi élet emblematikus figurája, a moszkvai Művész Színház európai hírű színház-pedagógusa rendezte. A 2009. évi magyarországi ősbemutató után 2010-ben elnyerte a POSZT legjobb előadásának díját, a címszereplő, SZŰCS NELLI pedig a legjobb női alakítás díját kapta.

Fodrásznő - Csokonai Színház

Bővebben...
 
Karrier komédia Nyomtatás E-mail

2011. július 29. (péntek)

Esőnap: 2011. július 30. (szombat)

Írta: R. Strand
Rendezte: Márton András
Előadja: a Száguldó Orfeum

A nyugati drámairodalom szatirikus vonulatának alfajává váltak a politika és  a multi-cégek karriertörténeteit görbe tükörben bemutató komédiák. Ennek a zsánernek méltán sikeres darabja a KARRIER KOMÉDIA. Azok a visszásságok, hajmeresztő arcátlanságok, amelyek a minden morális és etikai érzést elnyomó karriertörekvésekből fakadnak, mára nálunk is részévé váltak a hétköznapoknak. Ezzel telt meg a politika, az üzlet és a média. Úgy érezzük, hogy amit esetleg a napi hírekben látunk, már nem is a valóság, hanem valami abszurd folytatásos tele-regény legújabb epizódja.

A Főnök váratlanul elhalálozik. Még ki sem hűlt a teste, de az alkalmazottak már azon mesterkednek, hogy ki ragadja magához a hatalmat. A darab szikrázó humora sok rokonságot mutat a mai magyar valósággal. Néha érdemes belenézni ebbe a görbe tükörbe.

Sopánkodás helyett azonban azt vesszük észre, hogy kacagunk. Az egyik szemünk sír a másik meg nevet.

Karrier komédia - Száguldó Orfeum

Bővebben...
 
Mindent a kertbe Nyomtatás E-mail

2011. augusztus 12. (péntek)

Esőnap: 2011. augusztus 13. (szombat)

Írta: Edward Albee
Rendezte: Éless Béla
Előadja: az Éless-Szín

Richard és Jenny szeretnének szépen élni, szeretnék berendezni az életüket, ahogy egy csomó ember … már negyvenezer dolláros házban laknak (1967-ben hatalmas összeg) kitűnő környéken, a közelben egy nagyszerű klubbal és itt KERTJE MINDENKINEK VAN! A kertbe melegház kell, hogy így spóroljanak a partykra kötelező vágott virággal, és Roger taníttatása is egyre többe kerül…, s ekkor megjelenik Mrs. Toothe mesebeli ajánlatával, hogy milyen könnyű is pénzt keresni …csak tudni kell, hogyan? …ám ez nem veszélytelen!

Az előadás a HOFRA Színházi és Irodalmi Ügynökség Kft közvetítésével jött létre.

Mindent a kertbe - Éless-Szín

Bővebben...
 
Pletykák Nyomtatás E-mail

2011. augusztus 26. (péntek)

Esőnap: 2011. augusztus 27. (szombat)

Írta: Neil Simon
Rendezte: Halasi Imre
Előadja: a Kassai Thália Színház

 

A darab kriminek indul, és fergeteges bohózat lesz belőle, amelyben helyet kap az izgalom, a sznobság, a naivság, és természetesen a falrengető humor.

Egy elegáns New York-i házba négy házaspár hivatalos egy partira. A házigazdát rejtélyes baleset éri, senki sem tud semmi biztosat. Az egymás után érkező vendégek között halk suttogás kezdődik, amely felerősödik és terjed, egyre terjed a talányos eset hullámverése. A végül kiszálló rendőrség előtt már egy fantasztikus, hihetetlen történet kerekedik ki…

Pletykák - Kassai Thális Színház

Bővebben...
 


Új Széchenyi Terv

Magyarország Megújul

SZÉP Kártya elfogadóhely

SZÉP kártya elfogadóhely

K&H és OTP SZÉP kártyával is fizethet!

Partnereink

Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. Sóstó ZOO - Nyíregyházi Állatpark Nyilas Fogadó Sóstói Múzeumfalu Nyírségi Turistavarázs - TDM Nyíregyháza

Online Szobafoglalás

Foglaljon szobát egyszerűen, gyorsan, biztonságosan!

Foglaljon Online!


Online Szobafoglalás

Copyright © 2017. Hotel Barbizon **. Designed by Shape5.com
+36-42-475-731