MagyarEnglishDeutschFrench (Fr)Română (România)Polish (Poland)Slovenčina (Slovenská republika)
Címlap Pódium Színpad - 2012 ősz-tél
Barbizon Pódium Színpad - Műsorterv - 2012 ősz-tél Nyomtatás E-mail

2012. szeptember 28. (péntek)
Kozma Orsi Quartet
koncert
2012. október 19. (péntek)

Karinthyráda
Kosztolányiné levelezése nyomán

Haumann Petra önálló estje
2012. november 16. (péntek)
Bernard Slade-Brestyánszki:
(Egy)mással
Kalmár Zsuzsa és Rabovszky Csaba
Szabadkai Népszínház
2012. december 14. (péntek) Bernard Slade:
Jövőre, veled, ugyanitt 2.
Bánfalvy Ági és Harmath Imre
Bánfalvy Stúdió

 
Jegyinformáció Nyomtatás E-mail

Az előadásokra jegyek kaphatók:

  • ÚJ HELYSZÍN!!! - Utas Tours Iroda /a Színházi Jegyiroda mellett/ (Nyíregyháza, Országzászló tér 6.Tel.: 42/500-511)
  • A Hotel Barbizon recepcióján (Nyíregyháza-Sóstófürdő, Szódaház u. 14. Tel.: 42 / 475 - 731)
  • A MAZÁK Szépség Szalonban (Nyíregyháza, Vasvári Pál u. 12. - munkanapokon 15 és 17:30 óra között - Tel.: 70 / 9484 - 761)
  • Az AGORA Ifjúsági Információs Irodában (Nyíregyháza, Bercsényi u. 13. - nagyposta oldalával szemben - hétfőtől péntekig 10-től 18 óráig - Tel.: 30 / 632 - 2636)
  • Németh Judit művészeti titkárnál (Tel.: 70 / 9484 - 761)

Jegyárak:

  • 2.500 Ft

 
Kozma Orsi Quartet - koncert Nyomtatás E-mail

2012. szeptember 28. (péntek), 19:30

Jegyárak: 2500 Ft, elővételben 2000 Ft


Kozma Orsi 1976. október 2-án született Budapesten. Kislányként a Magyar Rádió Gyermekkórusában énekelt, majd a gimnázium elvégzése után színészpályára készült. Toldy Mária stúdiójába került, ahol két évig tanult. Az Operett Színház Valahol Európában Évájaként debütált, majd Székesfehérváron a Dzsungel könyvében. Egerben együtt játszott Molnár Piroskával, Bodrogi Gyulával és Hegedűs D. Gézával Brecht Koldusoperájában, de részt vett a TÁP Színház Űrzrínyiász című előadásában is. Filmes munkák: Kalózok zenés magyar film, Tűzvonalban című magyar sorozat.

Első zenekara a Szűzriadó volt, majd a Kimnowak együttes tagja lett. A nagy áttörést és országos ismertséget a Jazz+Az hozta meg számára, majd 2000-től a Cotton Club Singers tagja lett. 2005-ben találkozott Szakos Krisztián dalszerzővel és elkészítették Orsi első szólóalbumát , az Egy szó-t. 2007-ben Orsi megvált a vokálcsapattól , hogy szólókarrierjére koncentráljon. 2007 májusában jelent meg 2. pop lemeze Az igazi szerep címmel. Vendégként többek között olyan előadókkal és zenekarokkal dolgozott, mint Presser Gábor, Tolcsvay László, Dés László, Novák Péter, Tony Lakatos, Vince Mai, Rob van de Wouw, Krysztov Scieranski, a 9:30 Collective/eNerd, vagy az eat me!


Kozma Orsi Quartet

Bővebben...
 
Karinthyráda Nyomtatás E-mail

Haumann Petra előadása

2012. október 19. (péntek), 19:30

Jegyár: 2500 Ft


A mozaikszerűen egymásba illesztett részekből álló darab egy érzékeny női intellektus (érzelem és értelem) felől nézve meséli el az író-költő-újságíró-szerkesztő életének huszonéves korától haláláig tartó szakaszát, amelynek középpontjában ebben az esetben jól érezhetően a nőkhöz való viszonya áll.

A monodráma Karinthy Frigyes és Kosztolányi Dezsőné írásait ötvözve női szemszögből próbálja meg a "karinthys" életérzést és világszemléletet átélhetővé tenni, úgy hogy közben Karinthy magánéletébe is bepillantást nyerhetünk.

Kosztolányi Dezsőné Karinthy Frigyesről  című művéből kiinduló, Karinthy Frigyes saját írásaival tűzdelt monodráma Haumann Petra előadásában.


Karinthyráda - Haumann Petra előadása

Bővebben...
 
Bernard Slade-Brestyánszki:(Egy)mással Nyomtatás E-mail

a Szabadkai Népszínház előadása

2012. november 16. (péntek), 19:30

Jegyár: 2500 Ft


A sikeres drámaíró, Michael és a sikertelen balettáncos, Amy meghatározhatatlan viszonyban vannak egymással. A férfi hatalmas bulit csap valahányadik házassági évfordulójuk alkalmából, ahol a-zugivó felesége totál ideg lesz, hogy „miért kellett megtartani ezt az összejövetelt”? A válóperük után.

Kapcsolatuk hivatalos köteléke megszakad, ők nem válnak el egymástól – bár mindent megtesznek, hogy ez megtörténjen. A férfinek egy ideje már van egy barátnője, fülig szerelmes. Aztán otthagyja, és lesz másik, aztán megint. A nő pedig iszik és magányos. Néha találkoznak, számon kérnek egymáson dolgokat, összevesznek, majd a volt férj eltűnik több, mint egy évre. Váratlanul felbukkan, amikor Amy épp hozzá akar menni Davidhez.


(Egy)mással - a Szabadkai Népszínház előadása

Bővebben...
 
Bernard Slade: Jövőre, Veled, Ugyanitt 2. Nyomtatás E-mail

a Bánfalvy Ági International Stúdió előadása

2012. december 14. (péntek), 19:30

Jegyár: 2500 Ft


Doris és George története folytatódik. Nem mindennapi szerelmük kiállta az idők próbáját. Öröm és bánat, születés és halál, betegség és egészség egyaránt szegélyezte kapcsolatuk rögös útját. Külön világban és más helyzetben zajló életük, évente egyszer csupán egy hétvége erejéig kapcsolódik össze. Lehet, hogy ez kapcsolatuk tartósságának titka évtizedeken át? Az idő múlását azonban ők sem úszhatják meg.

A szemüveg immáron kötelező tartozék mindkettejüknél, ahogy szexuális aktivitásuk is csökkentett üzemmódra vált, gyermekeik felcseperedtek, családi életük során számtalan problémával kell, hogy szembenézzenek. Egy valami azonban örök: gyermeki rajongásuk egymás iránt. Fordulatos kapcsolatuk, utánozhatatlan bájjal átszőtt, pikáns szerelmi történetük végkifejlete nem is lehet más, mint, hogy évtizedek után nemcsak évente egy hétvégére lesznek egymáséi. Hanem talán örökre.


Jövőre, Veled, Ugyanitt 2. - A Bánfalvy Ágy International Stúdió előadása

Bővebben...
 


Új Széchenyi Terv

Magyarország Megújul

SZÉP Kártya elfogadóhely

SZÉP kártya elfogadóhely

K&H és OTP SZÉP kártyával is fizethet!

Partnereink

Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. Sóstó ZOO - Nyíregyházi Állatpark Nyilas Fogadó Sóstói Múzeumfalu Nyírségi Turistavarázs - TDM Nyíregyháza

Online Szobafoglalás

Foglaljon szobát egyszerűen, gyorsan, biztonságosan!

Foglaljon Online!


Online Szobafoglalás

Copyright © 2017. Hotel Barbizon **. Designed by Shape5.com
+36-42-475-731