MagyarEnglishDeutschFrench (Fr)Română (România)Polish (Poland)Slovenčina (Slovenská republika)
Pagina Titlu
Új turisztikai szolgáltatások a Hotel Barbizonban Imprimare Email

ÚSZT logoMultimédiás kiállító teremmel, szabadtéri kiállítótérrel, valamint modern eszközökkel felszerelt és kibővült konyhával várja vendégeit a Nyíregyháza legextravagánsabb szállodájaként ismert Hotel Barbizon.

A Hotel Barbizon most záruló projektje során egy új, többfunkciós multimédiás teremmel bővült, amely egyben kiállító teremként is funkcionál. A legmodernebb audiovizuális eszközökkel felszerelt helyiségben könyvbemutatókat, koncerteket, konferenciákat és új, modernebb színházi esteket tarthatnak majd. A helyiség időszakos kiállítások megrendezésére is alkalmas, csakúgy, mint a Hotel udvarán kialakított szabadtéri kiállítótér, amely tovább emeli a Barbizon turisztikai-kulturális jelentőségét.

A vendégek színvonalasabb kiszolgálásának érdekében megújult és bővült a Barbizon konyhája is.

A 25 213 525 Ft európai uniós támogatással, mintegy 36 millió Ft-os összköltséggel megvalósult fejlesztés fő célja a Hotel turisztikai szolgáltatásainak bővítése volt. A tulajdonos, Körtvélyfáy Barna a szolgáltatások fejlesztésével a Hotel Barbizon Nyíregyháza kulturális-turisztikai életben egyedülálló szerepét kívánja erősíteni. A Hotel a kibővült szolgáltatásokkal egész évben, több korosztály számára nyújt színvonalas szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget, tovább színesítve a város sokszínű turisztikai kínálatát.

A projekt az Európai Unió támogatásával, a Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

 

 

Közreműködő szervezet:ÉARFÜ
ÉARFÜ Nonprofit Kft.
4025 Debrecen, Széchenyi u. 31.
www.eszakalfold.hu

 

SZÉP Kártya elfogadóhely

SZÉP kártya elfogadóhely

K&H és OTP SZÉP kártyával is fizethet!

Partenerii noștri

Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. Sóstó ZOO - Nyíregyházi Állatpark Nyilas Fogadó Sóstói Múzeumfalu Nyírségi Turistavarázs - TDM   Nyíregyháza

Online Szobafoglalás

Foglaljon szobát egyszerűen, gyorsan, biztonságosan!

Foglaljon Online!


Online Szobafoglalás

Copyright © 2017. Hotel Barbizon **. Designed by Shape5.com
+36-42-475-731